Werkwijze

Werkwijze van Pincash
Pincash biedt De Nationale Onderwijspas® waarbij alle toepassingen voor de eigen instelling en daarbuiten kunnen worden geïntegreerd op één leerlingpas. Dit realiseren wij door de door ons ontwikkelde producten te koppelen aan bestaande reeds aanwezige systemen van derden. De hele projectbegeleiding en het integratievraagstuk wordt door Pincash voor u verzorgd. Uw voordeel: u heeft slechts één aanspreekpunt voor het gehele systeem.

Communicatie & Techniek
Het succes van de invoering van De Nationale Onderwijspas® systeem is naar onze ervaring slechts voor een klein deel afhankelijk van de keuze voor detechniek. Voor een maximale slagingskans is een goede voorbereiding en de communicatie van belang. Pincash ondersteunt en adviseert u bij deze communicatie met als achtergrond veel praktijk ervaring met geïntegreerde (chip)kaartsystemen.

Transparante en optimale serviceverlening
Tijdens en na de oplevering staat er een goed ingewerkt service- en supportteam voor u ter beschikking. Naast jaarlijks preventief support biedt Pincash een gebruiksvriendelijke klantenportal voor een compleet overzicht inzake service en onderhoud. Op uw verzoek verzorgt Pincash periodieke praktijktrainingen en instructies aan uw medewerkers.

Modulariteit/ Toekomstvast systeem
Pincash biedt u de garantie dat uw systeem in de toekomst altijd is uit te breiden met nieuwe toepassingen en koppelingen aan systemen van derden.