Elektronische kluisjes/deuren

Een groot aantal scholen is reeds overschakeld op elektronisch sloten voor kluisjes en voor binnen/buitendeuren welke bediend kunnen worden met De Nationale Onderwijspas.

Veilig en efficiënt
Pincash levert duurzame stand-alone elektronische sloten voor kluisjes en binnendeuren. Daarnaast bieden wij ook volledig genetwerkte oplossingen voor grotere aantallen kluisjes en binnen/buitendeuren. Beide oplossingen worden geïntegreerd met uw leerlingadministratiesysteem en/of kaart management systeem van Pincash. U bespaart fors op de kosten voor sleuteluitgave en sleutelvervanging en het geeft een groot beheersgemak.

Hoe werkt een genetwerkt kluisjessysteem?
Vanuit één centraal punt heeft u totale controle over alle kluisjes in uw gebouw. Het is zelfs mogelijk om bij inbraak in een kluisje automatische alarm te geven met zwaailamp, sirene of melding op een pc. Het management systeem is modulair en eenvoudig uit te breiden tot vele duizenden kluisjes. Afhankelijk van het aantal kluisjes en ruimten waarin u de kluisjes geplaatst heeft, maakt u gebruik van één of meerdere centrale bedieningsterminals. De gebruikers kunnen zich identificeren middels de chipkaart, waarna een kluis of deur wordt toegewezen. De bedieningsterminals werken zowel in een stand-alone opstelling als via een pc. Op deze pc draait dan de software voor de elektronische kluisjes.